Ploiesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Ploiesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Ce sunt grăsimile și care sunt beneficiile lor în dieta unui câine?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Carpathians Pet Food
Vizualizari
1368

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O dietă echilbrată a unui câine conține grăsimi și uleiuri. Aceasta trebuie să conțină între 10 – 15% grăsimi (pentru câinii adulți), iar acest lucru o va face să fie cea mai bună dietă pentru menținerea sănătății câinelui. Grăsimea poate devini o problemă atunci când câinele consumă mai multă decât este necesar. De asemenea este considerată o problemă și atunci când consumă prea puțină deoarece câinele poate să dezvolte o piele și o blană uscată și mâncărimi. Dacă în dieta câinelui nu sunt suficiente grăsimi și uleiuri acesta poate avea un sistem imunitar scăzut și poate dezvolta și alte probleme de sănătate.

Ce sunt grăsimile din dieta unui câine?


Grăsimile din dieta unui câine reprezintă o sursă concentrată de energie. Acestea îi oferă câinelui de două ori mai multă energie decât proteinele și carbohidrații. Organismul folosește ca sursă de energie grăsimile, iar mai apoi proteinele și carbohidrații. Grăsimile din dieta unui câine sunt formate din acizi grași. Există anumiți acizi grași de care câinii au nevoie în dieta lor și pe care organismul lor nu îi poate produce. Acești acizi grași sunt acizi grași Omega-3 și Omega-6. Ei trebuie să se găsească într-o cantitate echilibrată în dieta câinelui tău.

Care sunt beneficiile grăsimilor pentru câini?


Grăsimile îi oferă câinelui energie și sunt necesare pentru funcționarea și dezvoltarea celulelor corpurilor, țesuturilor corpului, nervilor și mușchilor. Datorită grăsimilor, mâncarea pentru câini are un gust și un miros plăcut. Grăsimile și uleiurile oferă structură alimentelor și ajută organismul să absoarbă vitamine precum vitamina A, E , D și K.

De unde își pot lua câinii grăsimi și uleiuri?

În orice mâncare câini de calitate vei găsi grăsimile și uleiurile de care câinele tău are nevoie. Grăsimile din mâncarea pentru câinii sunt atât de origine animală, cât și vegetală. Este necesar să găsești pe lista cu ingrediente a mâncării, acizii grași Omega-3 și Omega-6. Acizii grași Omega-3 se găsesc în uleiurile de pește, in sau rapiță. Acizii grași Omega-6 se găsesc în grăsimea de origine animală de la păsări sau porc și în uleiurile de șofran, floarea soarelui, porumb sau soia.

Unde găsești mâncare câini de calitate?


Alimentația este foarte importantă pentru un câine. Dacă aceasta este una de calitate și echilibrată, câinele tău va avea o viață lungă și sănătoasă. Grăsimile sunt o parte importantă din alimentația unui câine, iar o hrană de calitate va reuși să îi ofere câinelui tău cantitatea de grăsimi de care are nevoie.

La Carpathians Pet Food găsești mâncare de câini și de pisici, de calitate și la un preț accesibil. Pentru câinele tău vei găsi atât hrană umedă, cât și hrană uscată disponibilă în variantă premium și economică pentru toate categoriile de vârstă. Hrana conține ingrediente atent alese și de calitate, iar formula este special creată pentru a reuși să satisfacă toate nevoile nutritive ale câinelui tău.

Pe lângă hrana de calitate pe care i-o oferi trebuie să știi și ce cantitate de hrană să îi dai câinelui. Cantitatea de hrană se stabilește în funcție de tipul de hrană, vârsta și greutatea câinelui și stilul acestuia de viață. Pe ambalajul hranei vei găsi indicată cantitatea de hrană cu care să îl hrănești pe câinele tău în funcție de specificațiile acestuia.

Concluzie

Grăsimile sunt o componentă importantă a dietei câinelui tău. Asigură-te că hrana pe care o achiziționezi este una de calitate și conține grăsimi și uleiuri pentru o dezvoltare armonioasă a câinelui tău. Intră pe carpathianspetfood.ro și alege tipul de hrană care se potrivește cel mai bine cu speficațiile câinelui tău sau contactează-i la numărul de telefon 0790518731 și solicită ajutor.