Ploiesti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Ploiesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Cu ce aduci o mașină din Austria?

Cu ce aduci o mașină din Austria?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
350

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Plănuiești să îți iei o mașină rulată? Una dintre țările pe care românii le preferă pentru achiziționarea unei mașini rulate este Austria. Achiziționarea unei mașini rulate sau chiar și a unei mașini noi din Austria este perfectă în această perioadă deoarece poți face o excursie până în Austria pentru alegerea unei mașini, dar și Viena. Iar mașina o poți aduce în țară cu transport auto platformă Austria Romania și tu scapi de orice grijă.

De ce aleg românii mașini din Austria?

Atât mașinile rulate cât și cele noi din Austria au prețuri mai mici decât cele din România. Cele rulate se caută cel mai mult deoarece acestea au preț foarte bun și sunt bine întreținute, iar de multe ori găsești mașini rulate care sunt ca noi. Românii preferă să achiziționeze mașini din țări precum Austria deoarece au o încredere mai mare decât în piața auto second hand de la noi din țară, unde de cele mai multe ori mașinile au o calitate îndoielnică. În plus ai posibilitatea de a găsi modele de mașini care la noi nu se mai găsesc. Și de ce să nu faci o excursie până în Austria pentru a-ți achiziționa o mașină și pentru a vizita și Viena?

De ce transport auto pe platformă?

Să îți transporți mașina pe platformă este cea mai bună alegere atât din punct de vedere al costurilor, cât și al timpului pe care îl economisești. În plus de mașina ta se vor ocupa profesioniști, iar tu nu va trebui să îți faci griji pentru transportul acesteia. Transportul mașinii pe platformă reprezintă o soluție bună și pentru atunci când vrei să pleci într-o vacanță și nu vrei să conduci pe distanțe lungi. Astfel vei economisi bani (combustibil, taxe de drum, cazări, mâncare și posibile amenzi) și timp, vei reduce gradul de uzură al mașinii și vei scăpa de oboseală și de posibile incidente neplăcute în trafic. În plus mașina ta va fi asigurată, iar tu vei putea verifica poziția camioanelor în timp real dacă vei colabora cu o firmă de transport auto internațional precum Titanic Grup.

Colaborarea cu Titanic Grup

Aflată pe piață încă din 1994, firma de transport auto internațional și național Titanic Grup se află în top 5 firme de transport de la noi din țară. Echipa Titanic Grup este formată din profesioniși care tratează fiecare mașină ca și cum ar fi a lor și îți promit seriozitate, transport prompt și sigur și livrare cât mai rapidă în întreaga Europa. Pe lângă acestea mai beneficiezi și de:

  • Costuri reduse
  • Încărcarea autoturismelor cu garda la sol foarte joasă
  • Încărcare prin troliu
  • Transport confidențial
  • Transport prototip (camion închis) la cerere
  • Asigurarea mașinii
  • Informații în timp real privind poziția camioanelor.

Titanic Grup dispune de peste 100 de autotransportatoare produse și echipate de producători de top precum Mercedes, Volvo, Scania, Lohr, Rolfo, Kassbohrer, Groenewold și care au o capacitate de maxim 10 autovehicule.
Pentru a lua legătura cu Titanic Grup intră pe site-ul acestora titanicgrup.ro și completează formularul sau contactează-i la numărul de telefon +40 248 212 261.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Ploiesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/