Ploiesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Ploiesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Decori Art

Decori Art

Detalii decoratiune

Adresa
Ploiesti, Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 115-117
Telefon
0740687549
Social links
Categorie
Firme decoratiuni
Modificat
acum 7 luni si 3 saptamani
Vizualizari
217

Voteaza & Distribuie

Prezentare decoratiune

Decori Art Ploiesti

Obiectivul nostru este implementarea pe piața românească a finisajelor decorative ultra moderne. Înlocuim tradiționalele placări cu ceramică și lemn, prin oferirea unor decorațiuni murale și pardoseli decorative continue, fără îmbinări sau rosturi, ușor de întreținut și totodată mult mai igienice. Fiecare lucrare obţinută este unică, purtând amprenta creației artistului decorator, dar și a personalității beneciarilor, transformându-le spațiul în adevărate opere de artă.

Orar decoratiune

Luni: 9:00 - 18:00
Marti: 9:00 - 18:00
Miercuri: 9:00 - 18:00
Joi: 9:00 - 18:00
Vineri: 9:00 - 17:00

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Ploiesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro