Ploiesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Ploiesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Îți dorești cea mai bună mâncare pentru pisica ta junior?

Îți dorești cea mai bună mâncare pentru pisica ta junior?

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
277

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Mancare pentru pisici junior


Puii de pisică au nevoie de o alimentație specială care să îi poată ajuta în procesul lor de creștere. Pe lângă proprietățile ce țin de gust și miros, hrana trebuie să fie bogată în subsanțele nutritive necesare puilor de pisică pentru ca aceștia să crească mari și sănătoși. Ingredientele care o vor ajuta pe pisicuța ta să crească frumos și să aibă dinți și oase puternice sunt zincul, calciul, magneziul, fierul, fosforul și proteinele de înaltă calitate, iar toate acestea trebuie să existe în hrana pentru puii de pisică.

Ce hrană să îi oferi puilor de pisică?

Poți să îi oferi o mâncare umedă, gustoasă, dar încearcă ca dieta lor să nu cuprindă doar mâncare umedă. pe lângă că aceasta per total va fi mai scumpă, pisicuța ta va evita tot mai des mâncarea uscată în favoarea celei umede. Incearcă să o obișnuiești cu o hrană uscată, special concepută pentru pisicute. Aceasta cuprinde toți nutrienții de care ea are nevoie penbtru a fi sănătoasă, este mult mai ieftină, deoarece pisicuța manâncă o cantitate mai mică de hrană și nu în cele din urma mult mai ușor de hrănic pisoii.

Carpathian Kittens este o hrană uscată specială pentru puii de pisică și conține ingrediente de calitate premium, iar în compoziția sa nu vei găsi coloranți și nici conservanți. Aceasta vine în cantitate de 1,5 kg sau de 12 kg. Pe lângă mâncare uscată premium pentru puii de pisică vei găsi și mâncare umedă pentru aceștia, dar și pentru pisicile adulte, cele sterilizate sau pentru pisicile senior.

Pentru a comanda mâncare pisici junior intră pe carpathianspetfood.ro sau apelează numărul de telefon +40790 518 731.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Ploiesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro