Ploiesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Ploiesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Mancare pentru pisici sterilizate

Cauți mâncare pentru pisici sterilizate?

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
330

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Mancare pentru pisici sterilizate


Pisicile sterilizate au nevoie de o hrană specială pentru ele, care să poată să le satistafacă toate nevoile nutritive necesare. Pisicile sterilizate sunt supuse obezității, de aceea hrana pe care acestea trebuie să o mănânce este necesar să aibă un conținut redus de grăsimi și carbohidrați și un conținut ridicat de proteine. O hrană specială pentru astfel de pisici (sterilizate, castrate, inactive) va reduce riscul de obezitate și va scădea presiunea asupra aparatului cardiovascular, locomotor și urinar.

Ce trebuie să conțină o mâncare pentru a fi bună pentru pisicile inactive?

O mancare pisici sterilizate de calitate trebuie să conțină:
- Proteine usor digerabile
- Conținut echilibrat de grăsimi, carbohidrați, proteine
- Fibre
- Minerale
- Vitaminele E și C
- Condroitină
- L-Carnitină
- Glaucozamină
- Antioxidanți

La Carpathian Pet Food găsești hrană specială pentru pisicile sterilizate, care nu conține nici coloranți și nici conservanți. Carpathian Inactive este disponibilă în cantitate de 1,5kg sau 12 kg. Pe lângă hrană pentru pisici sterilizate, la Carpathian Pet Food vei găsi toate tipurile de hrană pentru pisica ta. Poți comanda direct de pe site sau la numărul de telefon +40790 518 731.

Alege cu atenție hrana pentru pisica ta.